Enverifoam spouwisolatie

Enverifoam – Isoleer uw woning en profiteer direct.

Enverifoam is een isolatieschuim met een open structuur en kan worden toegepast in lege spouwmuren en kan worden gebruikt om bestaande spouwmuurisolatie te verbeteren. Het isolatieschuim leent zich ook perfect voor het herstellen van bestaande spouwmuurisolatie.

Enverifoam wordt altijd in vloeibare vorm ter plekke aangebracht en in de spouwmuur gegoten/geblazen.  Door het uitzetten van de schuim vult het de kleinste naden en kieren. Op deze manier word alles dus perfect afgedicht, dit komt de praktische isolatie waarden ten goede. Enverifoam word met lucht geblazen hierbij komen verder geen Cfk’s vrij het product is hierdoor geur neutraal. Enverifoam is daarnaast waterafstotend en damp doorlatend door de open cel structuur. Het product heeft de brandklasse B2.

Spouwmuurisolatie Subsidie

Momenteel is er vanuit de overheid een subsidie beschikbaar voor spouwmuurisolatie. De subsidie wordt verstrekt door www.rvo.nl. De belangrijkste redenen om in aanmerking te komen voor subsidie. 1. de isolatiewaarde dient minimaal 1,1 rd K/wm2 te zijn. 2. Er moet minimaal 12m2 worden geisoleerd.

enverifoam
spouwmuurisolatie

1. Lege spouw

boorpatroon-spouwmuurisolatie

2. Boorpatroon

spouwmuur-vullen

3. Vul met isolatie

spouwmuurisolatie-aanbrengen

4. Geniet en bespaar

enverifoam

⭐  ⭐  ⭐  ⭐  ⭐

  • Zeer goede afdichting

  • Geschikt voor isolatie herstel

  • Vormstabiel en duurzaam

  • Waterafstotend

  • Brandklasse B2

Contact

De adviseur neemt binnen 1-3 dagen contact met u op.