Isolatieloket / Over ons

Over Isolatieloket

Wie zijn we?

Isolatieloket is een samenwerkingsverband tussen isolatieadviseurs en isolatiebedrijven. Door deze unieke samenwerking kunnen onze adviseurs geheel (product) onafhankelijk advies geven. Op deze manier kunnen we u als woningbezitter op een laagdrempelige manier adviseren over de beste oplossing voor uw woonsituatie.

Onze missie

De komende 10 jaar moet het gebeuren. Het verduurzamen van bestaande woningen is 1 van de onderwerpen in het klimaatakkoord. Co2 uitstoot moet gereduceerd worden. Wij werken vanuit de filosofie van trias energetica. Eerst energie verbruik reduceren, dan zelf energie opwekken, eindige fossiele energiebronnen gebruiken.

We hebben in Nederland momenteel bijna 1.000.000 woningen geselecteerd met een slecht energielabel en gebouwd tussen 1920-1980. Deze woningen verdienen de beste isolatieproducten.

Onze visie

We zitten met z’n allen midden in de energietransitie. Daar waar de overheid in de jaren ’60 binnen 10 jaar bijna iedereen aan een gasleiding hielp, willen ze nu voor 2030 zoveel mogelijk huizen van het gas af hebben. Heel eerlijk houden wij ons hart vast voor iedereen met een woning gebouwd tussen 1920-1990. De kosten om deze woningen van het gas af te krijgen zijn enorm en 9 van de 10 keer niet rendabel. Het is aan ons om alle woningeigenaren te voorzien van de juiste informatie om hun woning zo goed mogelijk te isoleren. Dit doen we exclusief met ons gecertificeerd partner netwerk en hoogwaardige producten.

Ervaring en kennis

“Betrokken bij meer dan 500.000 m2 isolatie in de afgelopen 6 jaar.” 

Er is nog veel werk aan de winkel, in Nederland staan alleen al meer dan 800.000 koopwoningen zonder spouwmuur en vloerisolatie. In de afgelopen jaren werkten we samen met verschillende isolatiebedrijven. Inmiddels werken we per regio en door het hele land met 8 verschillende enthousiaste isolatiespecialisten.

Woningisolatie is geen vak op school. De kennis moet je echt zelf allemaal tot je nemen. Binnen onze organisatie hebben we elk jaar een aantal stageplekken vrij om zo toch onze kennis door te geven”

Wat u van ons kunt verwachten

Deskundig

Ervaren adviseurs zowel bij de weg als op kantoor

Netwerk

Sterk isolatie netwerk van adviseurs en bedrijven

Klantgericht

Bij ons altijd een eerlijk en objectief advies

Betrouwbaar

Advies op maat en een persoonlijke aanpak

Scherp

A-kwaliteit voor de beste prijs

Snel

Altijd binnen 8 week uitgevoerd.

Onafhankelijk

100% onafhankelijk advies

Gecertificeerd

Altijd gecertificeerd en 10 jaar garantie

Communicatie en service

Elke werkdag bereikbaar per chat, elke mail wordt binnen 24 uur beantwoord en zit er toch ergens een kink in de kabel? Dan staan wij voor u klaar. Door vooraf duidelijke afspraken te maken met onze partners geven wij 100% tevredenheidsgarantie. U niet tevreden? Wij niet tevreden!

Subsidie en financieringen

Momenteel is er subsidie voor woningisolatie. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste subsidie- en financieringsmogelijkheden. Stel uw vraag gerust via de chat of vul het contact formulier op onze contactpagina.

Gecertificeerd partnernetwerk