Isolatie; Meer besparen, hoger wooncomfort en tot eind dit jaar extra hoge subsidie..

Al meer dan 6 jaar zetten wij ons in om woningeigenaren op een laagdrempelige manier te informeren over de isolatie mogelijkheden. Wij hebben gemerkt dat het onafhankelijke en objectieve advies van onze adviseurs als prettig wordt er varen door onze klanten. Door met meerdere isolatie bedrijven per regio te samen werken kunnen wij altijd kijken naar de beste oplossing, simpel weg omdat we alle oplossingen kunnen aanbieden.

Isolatieloket is een samenwerkingsverband tussen isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. We organiseren regelmatig isolatie collectieven.

Isolatieloket – een uitgebreid netwerk van isolatieadviseurs en isolatiebedrijven.

Sommige collega’s hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de isolatie branche hierdoor is er een enorme schat aan kennis aanwezig. Deze kennis wenden wij graag aan door zowel grote als kleine isolatie vraagstukken van gedegen en onafhankelijk advies te voorzien. Dus of het nu gaat om het isoleren van particulier woning bezit of het totaal energetisch verbeteren van een vastgoed object, Isolatieloket is uw partner die met veel enthousiasme en kennis uw project in kaart brengt en u begeleid tot en met uitvoering en oplevering. Isolatieloket is ook met veel succes ondersteunend aan veel lokale duurzaamheid initiatieven. We organiseren in 2020 in samenwerking verschillende partijen isolatie collectieven.

Isolatieloket

Isolatie advies aan huis

Onze isolatie adviseurs brengen graag alle mogelijkheden voor u in kaart. De kosten voor een advies aan huis zijn €55,- incl. BTW. U krijgt advies over vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie, glasisolatie en dakisolatie.

Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland

Woont u in bovenstaande provincie? Dan kunt u tijdelijk GRATIS en vrijblijvend advies krijgen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vakspecialisten, partners geselecteerd op basis van kennis, ervaring en kwaliteit.

Certificering, wij werken uitsluitend met gecertificeerd isolatie bedrijven.

Expertise, een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en vakspecialisten.

Eerlijke prijs, we hebben de prijs voor u onderhandeld zonder concessies te hebben gedaan op kwaliteit.

Garantie, we werken uitsluitend met partners die minimaal 10 jaar garantie geven op de werkzaamheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?