Spouwmuurisolatie

Isolatiemogelijkheden | Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie “Slimme Investering”

Spouwmuurisolatie is een slimme investering in uw woning. Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Deze ruimte kunt u laten opvullen met isolatiemateriaal. Bijna driekwart van de huizen in Nederland heeft al geïsoleerde buitenmuren. U kunt nog meer laten doen om uw woning energiezuiniger en zo rendabeler te maken. Denk hierbij aan kruipruimte isolatiedakisolatie of het laten na-isoleren van uw bestaande spouwmuur.

Dankzij spouwmuurisolatie blijft warmte die u stookt in huis, uw energierekening is lager én is het ook nog eens goed voor ons milieu. Bovendien hoeft spouwmuurisolatie helemaal niet zo duur te zijn als u denkt. Het isoleren van een twee-onder-één kap woning kost zo’n 2400 euro. Daarmee bespaart u per jaar zo’n 600 euro. Dat betekent dat u de investering in 4 jaar weer heeft terugverdiend.

Nu ca. 30% subsidie op spouwmuurisolatie. (bij m2 prijs €15,00)

Ook op vloer- en dakisolatie nu subsidie.

Meer weten
  • Flinke besparing op de energierekening

  • Een zeer comfortabel binnenshuis-klimaat

  • Korte terugverdientijd van de investering

  • Het reduceert uw c02-uitstoot

  • Er is isolatie subsidie beschikbaar

  • Geen kansen op vochtplekken en ongedierte

Voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie brengt naast het financiële aspect nog vele andere voordelen met zich mee. Beeld u zich eens in wat een comfort het oplevert. De warmte blijft beter binnenshuis en de muren stralen minder kou af. Het blijft gelijkmatiger warm in huis en de verwarming zal minder vaak aanslaan waardoor uw c02-uitstoot gereduceerd zal worden omdat de verwarming niet steeds aanslaat. Dit komt weer ten goede van ons milieu.

vloerisolatie

Subsidie op spouwmuurisolatie

Subsidie op spouwmuurisolatie vloeit voort uit een wens vanuit de overheid om te investeren in een duurzame woning. De subsidieregeling voor isolatie is zeer lucratief. U kunt zich voorstellen dat dit een positief effect heeft op de terugverdientijd omdat het investeringsbedrag nu lager komt te liggen. Het isoleren van uw woning met subsidie is erg aantrekkelijk.

SEEH Subsidie

Meer weten over Spouwmuurisolatie?

Bent u nieuwsgierig naar de isolatiemogelijkheden van uw woning? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Onze professionals nemen uw wensen zorgvuldig met u door. Wilt u meer weten over spouwmuurisolatie? Of spreekt dakisolatie of bodemisolatie u meer aan? In ca. 40 minuten wordt uw woning met zorg onder de loep genomen. Voor de spouwmuurisolatie inspectie wordt er een klein gaatje geboord, vervolgens bekijkt de binnenkant van de spouwmuur. Ook wordt de breedte van de spouw gemeten. Voor de vloerinspectie dient de kruipruimte toegankelijk te zijn, de adviseurs zal  hier een kijkje nemen. De adviseur zal u vervolgens informeren over de verschillende mogelijkheden en een offerte op maat voor u maken.

Meer weten

Is jou woning geschikt voor spouwmuurisolatie?

1
2