Vloerisolatie

Isolatiemogelijkheden | Vloerisolatie

Vloerisolatie : “Nooit meer koude voeten”

Vloerisolatie bezorgt u warme voeten. Dat is de reden waarom er zoveel mensen tevreden zijn over vloerisolatie. Gemiddeld voelt de vloer 2-3 graden warmer aan nadat de vloer is geisoleerd. Bij het isoleren van uw vloer wordt er geleidelijk isolatiemateriaal aan de onderkant van uw vloer aangebracht. We werken met opencellig schuim en geslotencellig schuim, net wat het beste past bij uw woonsituatie. We werken uitsluiten met gecertificeerde producten en specialisten. De schuimen voldoen aan de hoogste kwaliteits– en veiligheidseisen. Naast de verschillende schuimen hebben we ook andere opties voor vloerisolatie. Hoe meer ruimte u onder de vloer heeft hoe beter (meer keus). Komt u onder de 35 centimeter uit dan is kruipruimte isolatie de beste oplossing voor u.

Maar het isoleren van uw vloer heeft veel meer voordelen. Zo bespaart u met vloerisolatie, wanneer u in een 2-onder-één-kapwoning woont, al zo’n 290m3 gas! Dat is op jaarbasis 220 euro korting op uw energierekening. Daarnaast stoot u zo’n 550 kilo C02 minder uit wat weer positief voor ons milieu is. Vloerisolatie aanbrengen voor een twee-onder-één-kapwoning kost zo’n 1600 euro. Dat betekent dat uw investering in zo’n 7 jaar is terugverdiend. Let wel op: Deze 7 jaar zult u nooit last hebben van koude voeten in uw woning.

Vraag hier advies aan
  • Nooit meer last koude voeten in uw woning

  • Leuke besparing op de energierekening

  • Optrekkend vocht en tocht geen kans

  • Binnen één dag uitgevoerd

  • Er is isolatie subsidie beschikbaar

  • Rendabeler dan de spaarrente banken bieden

Voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie brengt naast het financiële aspect nog vele andere voordelen met zich mee. Bij het aanbrengen van minimaal rc-waarde van 3,5 m2K/W maakt u 99% zeker een sprong op uw energielabel. Hoe hoger de energielabel hoe beter. De warmte blijft beter binnenshuis en de muren stralen minder kou af. Het blijft gelijkmatiger warm in huis en de verwarming zal minder vaak aanslaan waardoor uw energierekening lager zal worden omdat de verwarming niet steeds aanslaat.

vloerisolatie

Subsidie op vloerisolatie

Subsidie op vloerisolatie wordt mogelijk gemaakt door onze welwillende overheid in het kader van energiebesparing. Vanaf 15 augustus 2019 is er een nieuwe subsidie voor isolatie. Wanneer je vloerisolatie combineert met het isoleren van je dak, spouwmuur of ramen kunt u ongeveer 20% van de kosten terugkrijgen. Klik hieronder om te kijken hoe de subsidie voor isolatie precies in elkaar steekt.

SEEH Subsidie

Meer weten over vloer- of bodemisolatie?

Wilt u graag weten of vloerisolatie mogelijk is bij uw woning? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met één van onze professionals. Zij weten alles over het isoleren van een woning. Van spouwmuurisolatie, bodemisolatie of dakisolatie, u kunt ze alles geheel vrijblijvend vragen. Een vrijblijvende offerte is in zo’n 20 minuten voor u gemaakt. Uw wensen zullen zorgvuldig worden besproken waarna uw woning een technische inspectie zal ondergaan door één van onze professionals. Met de hieruit voortvloeiende data wordt duidelijk welke soort isolatie bij uw woning en wensen past!

Vraag hier een offerte aan
besparing-vloerisolatie