Aanvraagformulier

Schrijf je in voor de “Tempo Hoog weken 2023”

Isoleer je huis in 4 stappen binnen 6 weken. Een aanvraag is bij Isolatieloket altijd gratis en vrijblijvend. Informatie inlezen over hoe het proces via ons verloopt? Klik hier.

Wij nemen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.🚀

Stap 1/2: Wensen

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *
Om wat voor type woning gaat het? *
Wanneer moet het worden uitgevoerd? *

Stap 2/2: Gegevens

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

De zomer is voorbij en het wordt weer dringen om je woning voor de winter klaar te krijgen. Vanaf 21 september starten de Tempo Hoog weken. Isoleer je huis binnen 6 weken en geniet komende winter van een comfortabele en energiezuinige woning.

1. Telefonisch advies

Tijdens het telefonisch advies neemt u samen met de adviseur de gehele woning door. Je kijkt samen met de adviseur naar de huidige staat van de woning en waar er kan worden bespaart. Daarnaast verteld de adviseur u alles over de producten, isolatie waardes, besparingen, subsidies, kosten en terugverdientijden. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen.

2. De offerte

Blijkt uit het telefonisch adviesgesprek dat er mogelijkheden zijn, dan krijgt u binnen 2 uur een offerte onder voorbehoud van technische inspectie. Deze offerte wordt aan de isolatie-expert meegegeven zodat hij alvast kan zien wat er is besproken en wat er precies moet worden onderzocht

3. Inspectie aan huis

Het is van belang dat de isolatie-expert uw gehele woning goed inspecteert en grondig onderzoekt. De isolatie-expert is Insula gecertificeerd en werkt volgens de opgestelde inspectie richtlijnen (IRL). Daarnaast meet hij de woning nauwkeurig in en ontvangt u vervolgens direct aan tafel de offerte op maat.

4. Uitvoering binnen 2-6 weken

De isolatie-expert stuurt de opdracht, opname en de foto’s direct door naar de planning. Deze verwerkt het in het systeem en neemt binnen 2 dagen contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. De werkzaamheden duren maximaal 1 dag. De werkzaamheden worden gecertificeerd uitgevoerd en u krijgt altijd minimaal 10jaar garantie.

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.

Uitsluitend in samenwerking met gecertificeerde partners

Waarom kiezen voor Isolatieloket?

  • Uitvoering binnen 6 weken

  • Persoonlijk advies op maat

  • Gecertificeerde materialen
  • Ervaren team van adviseurs