Isolatie Collectief Groningen

Aan de slag

Isolatieloket Groningen

Nu gratis en onafhankelijk advies ook voor de inwoners van Groningen. Inschrijven voor het isolatiecollectief kan vanaf nu ?

Isolatieloket beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in de isolatiebranche. Samen met ons netwerk van isolatieadviseurs en isolatiebedrijven geven wij uitgebreid advies over isolatie , subsidie en financieringsmogelijkheden.

Meld je GRATIS aan

Meedoen in 4 stappen

Stap 1

Schrijf u vrijblijvend in

U schrijft zich in voor het collectief middels het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Dit is geheel vrijblijvend.

Stap 2

Telefonische intake

Onze isolatieadviseur neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en uw wensen in kaart te brengen om zo een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Stap 3

Onafhankelijk advies

Onze adviseur komt bij u op bezoek om aan de hand van uw wensen een opname te doen van uw woning. Dit adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Stap 4

Ontvang de offerte

Na het adviesgesprek krijgt u binnen 3 dagen een advies voorzien van een vrijblijvende offerte per e-mail toegestuurd.

Doe mee met ons isolatiecollectief

Waarom een isolatiecollectief Groningen?

Door zoveel mogelijk woningeigenaren in Groningen tegelijk te bezoeken en de daaruit voort vloeiende opdrachten gelijktijdig uit te voeren kunnen onze uitvoeringspartners efficiënter en goedkoper werken. Naast het voordeel van het samen inkopen van de isolatie is er van uit de overheid een interessante subsidie beschikbaar gesteld wanneer een woningeigenaar investeert in minimaal twee isolatiemaatregelen.

Binnen isolatie collectief Groningen gaan wij samen met de bewoner opzoek naar de meest efficiënte stappen die woningeigenaren kunnen nemen met betrekking tot het isoleren van hun woning, en concentreren ons daarom op spouwmuurisolatie, vloerisolatie en het plaatsen van HR++ glasisolatie.

Subsidie in Groningen

Vanaf 1 september 2019 kan er landelijk de SEEH (subsidieregeling energiebesparing eigen huis) worden aangevraagd bij het rijk via het RVO www.rvo.nl. Deze subsidie voor isolatie is bedoeld om mensen te stimuleren hun woning nu te gaan verduurzamen. Het rijk heeft tot 31 december 2020 € 84 miljoen beschikbaar gesteld (inmiddels meer dan €15 miljoen gereserveerd) om particulieren te helpen hun woningen te verduurzamen. De hoogte van de subsidie is per maatregel verschillend. Onze adviseurs helpen bewoners die via dit collectief een aanvraag doen natuurlijk graag inzicht te krijgen in de mogelijkheden en hoogte van de subsidie op isolatie is.

Hoe werkt een isolatie collectief?

✅ Bevestiging na inschrijving

Na uw inschrijving ontvangt u automatisch een mail met de vervolg stappen. Vervolgens plannen we een technische inspectie in met één van onze adviseurs.

? Groepskorting

Door met verschillende woningeigenaren tegelijk te isoleren, geniet u als klant van extra korting.

☕ RIVM PROOF

Het advies voor het Isolatie Collectief in Groningen is kosteloos en vrijblijvend. Wij houden ons strikt aan de RIVM richtlijnen.

?‍♂️ Vakspecialisten

Isolatieloket werkt uitsluitend met vakspecialisten. Onze partners zijn gecertificeerd.  Insula Certificatie of SKG IKOB Certificatie

Schrijf u in voor ons isolatie collectief

  • Kosteloos en vrijblijvend

  • Onafhankelijk en objectief advies

  • SEEH Subsidie regeling

  • Lagere energierekening

  • Hoger wooncomfort

  • Hogere woningwaarde

  • Binnen één dag geïsoleerd

  • Snel terugverdiend

  • Milieuvriendelijker wonen

Waar wilt u advies over?

? Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens