Glasmeesters

Glasmeesters

· Glasisolatie

Met ruim 15 jaar ervaring en een vakkundig team, helpen we dagelijks mensen met het opknappen of vernieuwen van hun raam- en kozijnwerk.

Over Glasmeesters

Je kunt gerust stellen dat we gek zijn op ons werk. Ons vakkundige team staat voor u klaar om u te helpen met advies op maat.

Dankzij onze passie voor glas- en raamwerk bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in afwerking, en is uw klus razendsnel afgerond. Zo geniet u binnen no-time van HR++ glas, herstelde schade of een nieuw kozijn.

Zoekt u ook naar een glaszetter in Groningen en omgeving? Neem direct contact met ons op.

  • Gemiddelde klantenbeoordeling is een 8.6

  • Schrijf hier nog een voordeel van Glasmeesters

Certificering

Offerte aanvragen

Wil je direct aanvragen bij dit bedrijf? Laat hier onder uw gegevens achter..

Uitgelichte foto’s

Mogelijkheden

Bekijk hieronder de mogelijkheden die Glasmeesters aanbiedt.

Glasisolatie

Beoordelingen

“Zeer tevreden”

Betrouwbaar, professioneel en traditioneel vakmanschap, zo zou ik Peter en zijn team willen beschrijven. Peter en zijn collega’s hebben passie voor het vak. Glas en lood is vervangen en onze woning uit 1906 is voorzien van triple glas zonder afbreuk te doen van het aangezicht. Zeer tevreden.

– Bonne K.

“Aanrader”

Ik schrijf nooit een review, maar voor Peter van Glasmeesters maak ik een uitzondering. Peter heeft een groot deel van onze 30 jaar oude dubbelglas vervangen voor HR++ glas en Eclaz One glas. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en ik zou Glasmeesters dan ook zeker aanraden.

– E. B.

“Dikke 10”

Peter en zijn team hebben 22 ramen vervangen en 5 ventilatieroosters geplaatst,zeer aardige en vakkundige mensen, ik kan ze zeer zeker aanraden en ik zal ze weer bellen voor een andere klus.van mij krijgen ze een dikke 10

– Diederik W.