Isolatie Collectief Delfzijl

Collectief isoleren, nu ook in Delfzijl

Bent u eigenaar van een woning gebouwd voor 1980? Dan kunt u dit jaar GRATIS advies aanvragen. We brengen geheel kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden in kaart. Door met zoveel mogelijk andere woningeigenaren te isoleren hanteren we scherpe actietarieven.

Isolatiecollectief Delfzijl

  • Onafhankelijk en objectief

  • SEEH Subsidie regeling

  • Lagere energierekening

  • Hoger wooncomfort

  • Hogere woningwaarde

  • Binnen één dag geïsoleerd

  • Snel terugverdiend

  • Milieuvriendelijker wonen

⭐⭐⭐⭐⭐

Doet u ook mee met het isolatiecollectief?

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens
MaatregelSubsidie
Spouwmuurisolatie25% subsidie
Vloerisolatie20% subsidie
Bodemisolatie20% subsidie
Dakisolatie….% subsidie
Glasisolatie….% subsidie

Subsidie in Delfzijl

Vanaf 1 september 2019 kan er landelijk de SEEH (subsidieregeling energiebesparing eigen huis) worden aangevraagd bij het rijk via het RVO www.rvo.nl. Deze subsidie voor isolatie is bedoeld om mensen te stimuleren hun woning nu te gaan verduurzamen. Het rijk heeft tot 31 december 2020 € 84 miljoen beschikbaar gesteld (inmiddels meer dan €15 miljoen gereserveerd) om particulieren te helpen hun woningen te verduurzamen. De hoogte van de subsidie is per maatregel verschillend. Onze adviseurs helpen bewoners die via dit collectief een aanvraag doen natuurlijk graag inzicht te krijgen in de mogelijkheden en hoogte van de subsidie op isolatie is.

Hoe werkt een isolatie collectief?

Bevestiging na inschrijving

Na uw inschrijving ontvangt u automatisch een mail met de vervolg stappen. Vervolgens plannen we een technische inspectie in met één van onze adviseurs.

Offerte per mail 

Na de technische inspectie ontvangt u binnen 2-4 dagen de offerte netjes per mail. Samen met de offerte ontvangt u ook de bij behorende productbladen + subsidie berekening.

Kosteloos en vrijblijvend advies

Het advies voor het Isolatie Collectief in Delfzijl is kosteloos en vrijblijvend. Ontvang advies over spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en hr++ glas.

Vakspecialisten

Isolatieloket werkt uitsluitend met vakspecialisten. Onze partners zijn gecertificeerd.  Insula Certificatie of SKG IKOB Certificatie