Wilt u weten van welke subsidie(s) u gebruik kan maken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Spouwisolatie advies

Vloerisolatie advies

Dakisolatie advies

Glasisolatie advies

Subsidie advies

Aanbevolen door en in samenwerking met

Wat onze klanten zeggen

8/10 ⭐

Advies en uitvoering  gewoon goed bevallen. Goed te merken.

Dijk – Annen

8/10 ⭐

Voor onze nieuwe woning spouwmuurisolatie toegepast. Dit bevalt erg goed. Ik beveel het advies van isolatieloket en de uitvoering van Smit aan.

Huizenga – Leek

8/10 ⭐

Door lastige balken kon er helaas geen vloerisolatie toegepast worden, dit bleek pas toen de jongens met de spuitwagen voor de deur stonden.

Direct geschakeld met adviseur en kantoor, en direct een nieuwe afspraak gepland voor bodemisolatie. Complimenten hiervoor.

De kruipruimte is nu een stuk droger en bespaar 200 kuub per jaar. (dit terwijl we in 2020 veel meer thuis zijn geweest). Groet, Corne

7/10 ⭐

Mijn vloer geisoleerd. Er was al een laagje isolatie aanwezig. Ik had er gewoon meer van verwacht. Verder het proces van advies tot en met de uitvoering verder als prettig ervaren.

Klant – Gieten

8/10 ⭐

Alles goed bevallen van advies tot uitvoering. Het wooncomfort was direct voelbaar. Bedankt.

Klant – Gieterveen

8/10 ⭐

We zijn erg blij met de door jullie geleverde diensten. Communicatie was helder. Overal gaat wel eens wat fout maar dat is goed en adequaat opgelost en goed over gecommuniceerd en daar draait het uiteindelijk om! We hebben warme voeten, een warm hoofd en hulp gehad bij de subsidie aanvraag. Als je dat niet iedere dag doet is dat toch ook wel spannend. Kortom niets meer dan tevredenheid.

Klant – Alkmaar