Isolatieloket Langedijk

Isolatieloket beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in de isolatiebranche. Samen met ons netwerk van isolatieadviseurs en isolatiebedrijven geven wij advies over isolatie mogelijkheden. In totaal staan er in Langedijk ongeveer 1427 koopwoningen die niet of niet goed zijn geïsoleerd. Ons doel is om deze woningeigenaren inzicht te geven in de mogelijkheden en de kans te bieden om actie te ondernemen.

Isolatie mogelijkheden

spouwmuurisolatie-schagen

Spouwmuurisolatie

Kies voor spouwmuurisolatie, trek uw woning een warme jas aan. Heeft u een brede spouw? Of juist een smalle uitstekende voeg? Laat de adviseur uw gevel inspecteren en ontdek welk product het beste past bij uw situatie. Start direct met besparen en geniet van meer wooncomfort.

 • Gemiddelde besparing van 15-20% per jaar

 • Uw wooncomfort wordt verhoogd

 • Terugverdientijd van ongeveer 3 tot 4 jaar

 • Keuze uit vier beschikbare producten

vloerisolatie-heiloo

Vloerisolatie & Bodemisolatie

Kies voor bodem- of vloerisolatie en neem definitief afscheid van koude voeten. Is uw woning geschikt voor een isolatie prestatie folie? Of past een kier- en naadloze schuim beter bij uw situatie? Is uw kruipruimte klammig en krap? Misschien dat een bodemoplossing meer past bij uw situatie. Laat de adviseur een kijkje nemen onder de vloer en ontdek welke oplossing past bij uw woonsituatie.

 • Direct wooncomfort verhogend

 • Nooit meer koude voeten

 • Terugverdientijd van ongeveer 4 tot 7 jaar

 • Keuze uit vijf verschillende producten

Onze voordelen

isolatie-offerte

Onafhankelijk advies

Subsidie service

Groot isolatie netwerk

Onze partner garanties

We hebben een aantal eisen gesteld aan onze partners. Aangesloten partijen hebben dit document ondertekend.

 • 10 jaar garantie

 • Binnen 1 dag gerealiseerd

 • Milieuvriendelijker wonen

Statistieken van Langedijk

Energielabels Langedijk

Dit zijn de geldige energie labels in de gemeente Langedijk. Bij het nemen van één energiebesparende maatregel maakt u doorgaans 1 sprong op de energielabel ladder.

Bron; Registratiesysteem voor energielabels van gebouwen RVO

Gasverbruik in Langedijk

De groene lijn is het daadwerkelijke verbruik. Om een helder en duidelijk beeld te krijgen van het gemiddelde verbruik is er ook een oranje lijn aan toegevoegd. Deze is gecorrigeerd op basis van de gemeten temperatuur. In dit voorbeeld zie je dat we in 2013 een zachte winter hebben gehad, 2014 was daarin tegen een strenge winter.

Bron: Berekening RWS 2004-209

Onze mogelijkheden

Isolatieloket beschikt over veel kennis en ervaring. Ook op kantoor zijn onze medewerkers deskundig. We bellen u graag terug om uw persoonlijke situatie eerst telefonisch door te nemen. Voor een richtprijs kunt ook een telefonische afspraak inplannen. Heeft u al informatie over uw woning en bent u al echt op zoek naar een offerte? Kies dan voor offerte direct of advies aan huis.