adviesgesprek-isolatieloket
Offerte aanvragen
adviesgesprek-isolatieloket

Isolatie Collectief Hollands Kroon

juni 15, 2020

Ontvang nu 10% extra zomerkorting op alle isolatieproducten. Plan adviesgesprek >>

Hoe werkt Isolatieloket en hoe doe je mee aan het isolatie collectief Hollands Kroon?

subsidie-hollands-kroon-2020

Seeh subsidie gemeente Hollands Kroon Tijdelijk extra hoge subsidie

Onafhankelijk isolatie advies aan huis. Wij helpen met het energiezuinig maken van jouw woning en die van de bewoners uit jouw buurt. We geven onafhankelijk advies over de isolatie mogelijkheden. Dakisolatie, raamisolatie, spouwmuurisolatie en kruipruimte isolatie. We werken samen met verschillende isolatie bedrijven uit verschillende regio’s. We werken uitsluiten met bedrijven waarvan wij weten dat zijn vakwerk leveren. Ze hebben ruime ervaring in het na-isoleren van woningen. Onze adviezen zijn in de noordelijke provincies  kosteloos en vrijblijvend. Buiten dit gebied vragen we een vergoeding van €55,-. Check of uw spouwmuur geschikt is en plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze technische adviseurs.

Doe nu mee met het isolatie collectief in  de gemeente Hollands Kroon

UPDATE: 1 juni 2020

Extra hoge subsidie bij nemen 2 energiebesparende maatregelen.

Meer weten

Grootschalige isolatie-actie voor woningen gebouwd voor 1980 in Hollands Kroon.

Hollands Kroon – Woningeigenaren met een woning gebouwd voor 1980 kunnen zich bij Isolatieloket aanmelden voor een isolatie onderzoek. Bij dit onderzoek komt er kosteloos en vrijblijvend een isolatie adviseur bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Welke bouwdelen zijn voldoende geïsoleerd en waar is winst te behalen? Daarnaast krijgt de bewoner uitgebreide uitleg over de subsidie mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn gesteld voor woningbezitters in Hollands Kroon.

Onafhankelijk isolatie advies

“Door kosteloos en onafhankelijk advies te geven over de isolatie mogelijkheden proberen wij de woningbezitters in elk geval te informeren over de mogelijkheden. We zien (te) vaak dat woningbezitters geen idee hebben van de kosten zijn ten opzichte van de terugverdientijd. Bij een gemiddelde hoekwoning bijvoorbeeld kunnen woningeigenaren nu ca. €1350,- subsidie krijgen als men de spouwmuur en vloer isoleert.”

“Deze zomer extra hoge subsidie”

SEEH Subsidie voor isolatiemaatregelen

In de gemeente Hollands Kroon staan ca. 4000 koopwoningen met een energielabel C of lager en gebouwd voor 1980. Deze woningbezitters kunnen deze zomer gebruik maken van een zeer interessante subsidie. De overheid heeft de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) zelfs tijdelijk verhoogd. Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie dienen er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen te worden.

Samenwerking lokale en regionale isolatiebedrijven

Isolatieloket heeft een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. Door de collectieve aanpak kunnen onze partners efficiënter te werk gaan en geniet u als woningbezitter naast de subsidie van gezamenlijke inkoopkorting. Dubbel profiteren dus!

Isolatieloket selecteert leveranciers en installateurs op basis van een prijs, kwaliteit, ervaring , certificering en klanttevredenheid. Kwaliteit, service en garantie worden hierdoor gewaarborgd.

Woningen die het meest geschikt zijn voor na-isolatie en in aanmerking komen voor deze actie kunnen binnenkort een brief op de mat verwachten. Wilt u liever direct weten welke subsidies er beschikbaar zijn voor uw woning?

Hoe meedoen?

U schrijft zich voor 31 juli 2020 in op www.isolatieloket.nl/hollands-kroon/ (gratis en vrijblijvend). Op de website vindt u meer informatie over de actie. Heeft u geen internet of heeft u vragen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Coördinator Hollands Kroon Frank van der Lei 06-55757855 of stuur een mailtje naar hollandskroon@isolatieloket.nl.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laat uw e-mailadres achter

Gelukt!
Probeer opnieuw. Please try again later.

Lees Verder