isolatiecollectief-zwolle

Zwolle – Eigenaren van woningen gebouwd voor 1980 kunnen zich bij Isolatieloket aanmelden voor een isolatie onderzoek. Bij dit onderzoek komt er kosteloos en vrijblijvend een isolatie adviseur bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Welke bouwdelen zijn voldoende geïsoleerd en waar is winst te behalen? Daarnaast krijgt de bewoner uitgebreide uitleg over de subsidie mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn gesteld voor woningbezitter in Zwolle.

Onafhankelijk isolatie advies

“Door kosteloos en onafhankelijk advies te geven over de isolatie mogelijkheden proberen wij de woningbezitters in elk geval te informeren over de mogelijkheden. We zien (te) vaak dat woningbezitters geen idee hebben van de kosten zijn ten opzicht van de terugverdientijd. Bij een gemiddelde hoekwoning bijvoorbeeld kunnen woningeigenaren nu ca. €1000,- subsidie krijgen als men de spouwmuur en vloer isoleert.”

SEEH Subsidie voor isolatiemaatregelen

In Zwolle staan ca. 7000 koopwoningen met een energielabel C of lager en gebouwd voor 1980. Deze woningbezitters kunnen dit jaar gebruik maken van een zeer interessante subsidie. Voor het isoleren van de spouwmuur kan de woningeigenaar ca. 30% subsidie krijgen en op vloer- en bodemisolatie kan ca. 25% van de totale investering teruggevraagd worden.

Samenwerking lokale en regionale isolatiebedrijven

Isolatieloket heeft een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. Door de collectieve aanpak kunnen onze partners efficiënter te werk gaan en geniet u als woningbezitter naast de subsidie van gezamenlijke inkoop korting. Dubbel profiteren dus!

Voorbeeld: u heeft een hoekwoning uit 1960 met een spouwmuur oppervlakte van 90m2 ( normaal €1750) en een vloeroppervlakte van 60m2 (normaal €1800). Nu met subsidie en inkoopkorting samen: €2325,-

Dit betekent ca. 35% korting.

Woningen die het meest geschikt zijn voor na-isolatie en in aanmerking komen voor deze actie kunnen in de eerste week van maart een brief op de mat verwachten. Wilt u liever direct weten welke subsidies er beschikbaar zijn voor woning?

Schrijf u vrijblijvend in op de actie pagina: https://isolatieloket.nl/isolatie-collectief-zwolle/

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laat uw e-mailadres achter

Gelukt!
Probeer opnieuw. Please try again later.

Lees Verder