Extra Subsidie voor isolatie

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) tegemoet te komen in deze onzekere tijden besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).

De verhoging is een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren.

Aanvragen

SEEH voor particuliere woningeigenaren:
Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag.

SEEH voor VvE:
VvE’s die na 1 juni 2020 een aanvraag voor energiebesparende maatregelen indienen, krijgen subsidie met het verhoogde tarief. Dit omdat de VvE’s hun aanvraag indienen vóór de verbetering van hun gebouw.

Belangrijk is ook dat aanvragen uiterlijk op 31 december 2020 worden ingediend om in aanmerking te komen voor deze subsidieverhoging. De overige voorwaarden blijven voor beide SEEH-subsidieregelingen ongewijzigd.

Bron: https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/tijdelijke-verhoging-subsidiebedragen-seeh

Nieuwe subsidie bedragen SEEH subsidie 2020

Isolatiemaatregel Uitvoering Subsidie per m2
Dakisolatie Dak € 30
Zolder-/vloeringvloer zolder- of vliering €8
Gevel Binnen- of buitengevel €38
Spouw Spouwmuur €8
Vloer Vloer €11
Bodem Bodem (eventueel icm vloer) €6
Glas HR++ glas €53

ISOLATIE SPECIALIST INHUREN

Gratis adviesgesprek

Zoek je een goed advies en een isolatie specialist die de mogelijkheden voor jou woning in kaart brengt? Plan dan een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek van 15-30 minuten

Ontdek of u in aanmerking komt voor subsidie

We bellen u tussen 16.00 -20.00 uur

extra-hoge-subsidie-seeh

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laat uw e-mailadres achter

Gelukt!
Probeer opnieuw. Please try again later.

Lees Verder