Het isoleren van uw vloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo bespaart direct op uw energierekening en geniet u direct van meer wooncomfort.

Tijdelijke Extra Hoge Subsidie SEEH

Vloerisolatie; meer wooncomfort

Na het isoleren van uw vloer voelt de vloer ca. 2-3 graden warmer aan. De vloertemperatuur kan wel tot 5 graden verschillen met de kamertemperatuur. Om de vloer ook op een aangename temperatuur te krijgen zou de verwarming nog hoger moeten. Door vloerisolatie te plaatsen gaat de warmte niet verloren aan het vloeroppervlakte of aan de kruipruimte onder uw vloer.

Bespaar op uw energierekening

Met vloerisolatie kunt u de temperatuur van de verwarming ook een stand lager zetten. Dit zorgt ervoor dat u jaarlijks veel geld kunt besparen. Gemiddeld bespaart u namelijk wel 210 euro per jaar aan stookkosten. Door vloerisolatie is het namelijk mogelijk om tot wel 7 kubieke meter aan gas te besparen per m2.

De waarde van uw huis stijgt door vloerisolatie

Sinds januari 2008 zijn huiseigenaren verplicht om bij de verkoop een energielabel van het huis aan te leveren. Door vloerisolatie wordt het energielabel van het huis verbeterd. Een beter energielabel zorgt er dus ook voor dat uw huis in waarde stijgt.

Vloerisolatie is gemakkelijk en snel terugverdiend!

Het plaatsen van een vloerisolatie kost meestal maar een halve dag. Daarnaast heeft u de investering op vloerisolatie meestal al binnen 7-10 jaar terugverdiend.

Nu subsidie op vloerisolatie

Nu €7,00 subsidie per vierkante meter! Hiermee bespaart u ca. 20-25% op de aanschaf kosten. Hierdoor heeft u de investering nog sneller terugverdiend!

Is vloerisolatie iets voor uw woning? Of nieuwsgierig geworden?

Doe de VloerScan

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laat uw e-mailadres achter

Gelukt!
Probeer opnieuw. Please try again later.

Lees Verder